ELECCIONS MUNICIPALS
Política 15/05/2011

Monge reivindica la CUP com "la veritable opció útil i de la il·lusió" contra el model neoliberal

Julià de Jòdar ha especificat que volen "ser la punta de llança dels interessos veïnals, no pas per substituir-los, sinó per representar-los"

Redacció
1 min

BarcelonaLa CUP-Alternativa per Barcelona ha realitzat aquesta tarda el seu acte central de campanya. La plaça del Diamant de Gràcia s'ha omplert amb un dinar popular, parlaments dels independents que donen suport a la llista i del seu candidat i intervencions de Meritxell Gené i dels membres d'Obrint Pas Xavi Sarrià, Miquel Gironès i Miquel Ramos. L'alcaldable dels independentistes, Xavier Monge, ha reivindicat la candidatura com "la veritable opció útil i de la il·lusió" davant el model neoliberal i discriminatori que, ha assegurat, han impulsat els diversos equips de govern a la ciutat i ha contraposat el seu model de Barcelona amb la de "les ordenances, la repressió, l'especulació i la corrupció".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'empresari de l'economia social i solidària Josep Maria Navarro –número 40 a la llista– ha cridat a fer de la ciutat "un motor actiu en la lluita contra el militarisme i la guerra", mentre que l'exregidora d'Els Verds Roser Veciana –número 7– ha criticat que l'ajuntament actuï com "una societat anònima que no representa ningú" i ha reivindicat "una veritable democràcia directa". Finalment, l'escriptor Julià de Jòdar, que tanca la llista, ha situat l'objectiu de la CUP-AxB en "ser la punta de llança dels interessos veïnals, no pas per substituir-los, sinó per representar-los". "Hem de transformar el món perquè a la ciutat es noti, i viceversa, hem d'anar als barris per canviar el món", ha conclòs.

stats