Política 09/06/2016

"La paraula d'aquesta CUP no val absolutament res": els 10 retrets d'Artur Mas als anticapitalistes

El president de CDC afirma que mentre els cupaires segueixin tenint la força que tenen "no es podrà avançar", i diu que la seva divisió interna evidencia que són "poc útils" per al procés

Ara
2 min
"La paraula d'aquesta CUP no val absolutament res": els 10 retrets d'Artur Mas als anticapitalistes

BarcelonaL'expresident de la Generalitat i ara president de CDC, Artur Mas, ha carregat durament contra la CUP, després que els anticapitalistes consumessin ahir el seu veto als pressupostos del Govern. Aquests són els 10 retrets de Mas a la CUP durant l'entrevista a RAC1.

  1. "Segons quines carícies de la CUP s'acaben convertint en ganivetades per l'esquena".
  2. "Des del moment en què la CUP comença a fer de CUP, a tocar el voraviu i a avisar que es pot incomplir el pacte, ens vam imaginar [amb Puigdemont] escenaris de sortida".
  3. "He fet un màster en això de la CUP. No hi ha la CUP, hi ha les CUP. Però quina s'imposa? La dura, la intransigent, la rondinaire, la que ho trenca tot, la intolerant, la que no està d'acord amb res. Tenen un cacau intern impressionant".
  4. "L'aliat no va ser aliat. La paraula de la CUP no val absolutament res".
  5. "La CUP ha tocat greument el Govern i també el procés d'independència, i al setembre pot acabar d'enfonsar-lo. És probable que l'enfonsi, si la CUP fa de CUP".
  6. "David Fernàndez ja no dirigeix la CUP, ja no n'és el portaveu. Ara hi ha gent que porta les coses molt diferent. Són els que es van carregar el seu cap de files, una altra persona amable de la CUP com l'Antonio Baños. El van defenestrar en poques setmanes, se'l van carregar ells mateixos".
  7. "La CUP s'ha dividit, cosa que demostra la poca utilitat que tenen per al procés".
  8. "Fan grans proclames i grans discursos socials, tenen molta doctrina i discursos per quedar bé, però a l'hora de millorar les condicions de la gent voten que no, perquè encara algú del partit els ho recriminaria".
  9. "La CUP ha trencat l'acord i ha faltat molt greument a la seva paraula. Mentre la CUP segueixi tenint la influència i la força que té no es podrà avançar. Han de decidir si van amb la destral i obren vies d'aigua o són la minoria que ajuden que això vagi endavant".
  10. "Hi ha la manera cupaire de fer les coses, i la manera de les manifestacions, constructiva, positiva, somrient".
stats