Política 07/09/2017

La CUP entrega a la Delegació del govern espanyol una papereta del referèndum

Militants de l'esquerra independentista acudeixen també a les subdelegacions provincials

Ara
1 min
La CUP entrega a la delegació del govern espanyol una papereta del referèndum

BarcelonaDesprés de l'aprovació de la llei del referèndum i la signatura del decret de l'1-O, la CUP ha acudit a la Delegació del govern espanyol a Barcelona i a les subdelegacions provincials de Lleida, Tarragona i Girona a entregar una papereta del referèndum. L'acció consisteix a registrar la butlleta, com si fos una instància, perquè sigui remesa al president del govern espanyol, Mariano Rajoy.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'objectiu, argumenten des de la CUP, és visualitzar "simbòlicament" el compromís amb l'1 d'octubre. La imatge s'ha repetit també a Tarragona:

La CUP entrega a la delegació del govern espanyol una papereta del referèndum

La papereta, de dimensió gran, és una reproducció de la que s'utilitzarà l'1 d'octubre. Conté la pregunta de l'1-O: "Vol que Catalunya sigui un estat independent en forma de república?", amb les opcions de 'sí' o 'no' -en català i aranès-.

Precisament a Constantí, la Guàrdia Civil duu a terme un operatiu al voltant d'una impremta per investigar si ha imprès les paperetes del referèndum: s'han escorcollat els vehicles d'alguns treballadors d'aquesta impremta del Tarragonès per comprovar si està preparant material per l'1-O.

stats