Política 19/07/2014

La CUP rebutja incloure Iniciativa a la seva candidatura per Barcelona

Aquest punt s'ha debatut en la 2a Trobada Popular Municipalista, impulsada sobretot per la CUP, amb la fórmula "persones responsables del model Marca Barcelona"

Ara
1 min

BarcelonaLa CUP ha rebutjat aquest dissabte incloure Iniciativa a la seva candidatura per a les properes eleccions municipals. Una candidatura que probablement s'integrarà dins les sigles de Guanyem Barcelona. La CUP ja va fer públic que veu amb "moltes reserves i limitacions" que Iniciativa participi a Guanyem, perquè els considera "responsables actius del model Barcelona i de les formes de fer política" que des de la CUP volen canviar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El fet d'incloure o no Iniciativa s'ha debatut en el marc de la 2a Trobada Popular Municipalista, impulsada principalment per la CUP, i la decisió s'ha aprovat per 184 vots a favor i 16 en contra, després de "molt debat amb matisos diferents", segons un tuit dels organitzadors de la Trobada. Aquest 'requisit' s'inclou així al text de mínims que estan redactant els participants d'aquesta trobada per dissenyar la "candidatura rupturista" que preparen per a Barcelona.

Per la CUP, les trobades populars municipalistes són l’espai que "ha de permetre avançar cap a l’articulació d’una candidatura per a les properes eleccions municipals i cap a possibles confluències amb altres espais de trobada".

stats