Política 24/05/2016

La CUP planta Junqueras en protesta per “la brutal agressió” dels Mossos a Gràcia

La diputada Eulàlia Reguant no assisteix a la reunió de presentació dels pressupostos als grups parlamentaris

Ara
1 min
La CUP avala un augment de la pressió fiscal a les rendes de més de 90.000 euros

BarcelonaGest de protesta de la CUP davant del Govern per l'actuació dels Mossos d'Esquadra ahir a Gràcia durant els aldarulls posteriors al desallotjament del conegut com a Banc Expropiat. La diputada anticapitalista Eulàlia Reguant ha plantat el vicepresident econòmic de la Generalitat, Oriol Junqueras, i no ha assistit a la reunió que ha fet amb els grups parlamentaris per presentar els pressupostos de la Generalitat de 2016.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Reguant sí que ha recollit de mans del vicepresident Junqueras el llapis de memòria amb el projecte de llei de pressupostos per al 2016, però la CUP ha decidit no assistir a la reunió amb els grups com a protesta per “la brutal agressió” que considera que van protagonitzar els Mossos d’Esquadra la passada nit de dilluns al barri barceloní de Gràcia, després del desallotjament del Banc Expropiat.

Des de la CUP, han mostrat així la seva indignació per com es van desenvolupar els fets. La resta de grups parlamentaris –JxSí, C’s, PSC, PPC, i Catalunya Sí que es Pot– sí que s’han reunit amb Junqueras per conèixer de primera mà els detalls dels pressupostos que ha portat el Govern al Parlament.

stats