PROCÉS AL PRESIDENT VALENCIÀ
Política 15/07/2011

Camps no dimitirà

El Govern valencià veu “bona part de component polític” en el procés a Camps, i insisteix a considerar que el resultat de les eleccions avala el president del País Valencià

Redacció
1 min

ValènciaEl president de la Generalitat valenciana, el popular Francisco Camps, no té cap intenció de dimitir malgrat que el jutge l'hagi assegut al banc dels acusats per l'afer dels vestits regalats que es desprèn de la trama Gürtel. Així ho ha dit la portaveu del govern valencià, Lola Johnson, en la compareixença de premsa posterior a la reunió del Govern. Johnson ha considerat una vegada més que en el procés judicial contra les suposades irregularitats del president Camps dins la trama Gürtel “hi ha una bona part de component polític”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de reclamar el “major respecte i cautela” amb el cas, la portaveu del govern valencià, quan ha sigut qüestionada sobre l'habilitació de Camps per seguir a la presidència malgrat estar immers en un procés judicial, ha respost: “Els ciutadans han dit sí, aquest és el projecte que volen i sí, Camps és qui ho ha de liderar (...). Es pot presidir una comunitat quan majoritàriament els ciutadans a les urnes han donat suport a un projecte”. Insistia així opinant que les urnes avalen Camps encara que sigui processat per la seva implicació amb el Gürtel. Per Johnson, el procés és un pur “tràmit”. També ha considerat que “res canvia políticament”, tampoc pel que fa al suport de la direcció estatal del PP a Camps.

stats