Política 20/12/2011

Canal 9 assegura que "Rajoy defensa la Comunitat Valenciana dels atacs de Baldoví"

La radiotelevisió pública valenciana publica a la seva web una notícia en què critica obertament la intervenció del diputat de Compromís i lloa la "defensa" del país que, segons ells, ha fet Rajoy

Ara
2 min
CAptura de pantalla de la notícia al portal de la RTVV

BarcelonaLa web de la radiotelevisió valenciana ha publicat una notícia, emesa en l'informatiu 'Notícies 9 migdia', en què assegura que el diputat de Compromís-Equo a les Corts espanyoles, Joan Baldoví "ataca la Comunitat Valenciana" perquè ha recordat els casos de corrupció. El portal destaca que "Mariano Rajoy ha fet una tancada defensa de la Comunitat Valenciana, dels seus ciutadans i del seu govern", en resposta a la intervenció del diputat de Compromís.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Hores després de l'emissió del 'Notícies 9 migdia' el representant de Compromís en el Consell d'Administració de Ràdio Televisió Valenciana, Rafa Xambó, ha anunciat que des de la seva formació van a tractar d'aconseguir el suport de la resta de consellers amb la finalitat de prendre "totes les mesures, per dràstiques que siguin, per apartar d'una vegada per sempre als comissaris polítics responsables de la manipulació dels informatius de Canal 9".

Xambó ha fet aquestes declaracions després de "comprovar la manipulació" que s'ha fet del discurs de Baldoví. Segons Xambó, es tracta d'una "manipulació brutal" perquè en comptes d'emetre el fragment en el qual Baldoví "ha parlat molt clarament de tots els casos de corrupció dels quals són protagonistes els càrrecs públics del PP" n'han emès un altre on parlava de la reforma de la llei electoral i, no obstant això, la resposta que han destacat de Rajoy sí que ha estat dels comentaris de corrupció. Des de Compromís denuncien també que en la peça emesa en els informatius "han dit que el president del Govern ha fet una encesa defensa de la Comunitat, quan en realitat defensava a tots els presumptes delinqüents del PP que estan en el banc dels acusats en aquests moments per casos de corrupció i de suborn".

Rita Barberá i la vergonya de Baldoví

Joan Baldoví, que s'ha mostrat molt satisfet després de la seva primera intervenció al Congrés dels Diputats, ha explicat que l'alcaldessa de València, Rita Barberá -que ha assistit a la investidura- li ha criticat a la seva sortida de la Cambra baixa el to del seu discurs. Segons el diputat valencianista, Barberá li ha dit que "no tenia vergonya per atacar d'aquesta manera a la Comunitat Valenciana".

stats