Política 27/04/2014

Jordi Cañas, sobre l'agressió a Navarro: "La sembra de l'odi comença a recollir els seus verinosos fruits"

L'encara diputat de Ciutadans expressa via Twitter el seu "suport i solidaritat" al líder del PSC, a qui una dona d'uns 50 anys ha agredit en un acte privat a Terrassa

Ara
1 min
Jordi Cañas, portaveu de Ciutadans (C's), valorant el discurs d'Artur Mas en el debat de política general del 2013 / ACN

Barcelona"Tot el meu suport i solidaritat a Pere Navarro i la meva absoluta repulsa a la seva agressió. La sembra de l'odi comença a recollir els seus verinosos fruits".

És, literalment (traduït), el tuit que ha fet l'encara diputat de Ciutadans Jordi Cañas al líder del PSC després que una dona d'uns 50 anys li hagi etzibat un cop de puny a la porta de la catedral de Terrassa, on participava a la comunió d'un familiar.

Cañas donava per fet així que l'agressió és la conseqüència del debat sobiranista, com de fet també havien fet familiars del líder socialista, segons ha informat l'agència Efe.

En el moment de l'agressió, Navarro anava sense escorta, perquè estava participant en un acte familiar privat. Segons fonts presencials de l'agressió, Navarro no ha requerit atenció mèdica i ha pogut seguir l'activitat en què participava.

stats