POLÍTICA
Política 10/05/2011

Capdevila forçarà la compareixença al Parlament de Cleries pels expedients perduts de la dependència

L'exconsellera reitera la seva versió i insisteix en el fet que “no es tracta d'expedients, sinó de reclamacions, queixes i incidències” però vol que el conseller s'expliqui al Parlament

Redacció
1 min

BarcelonaL'exconsellera de Benestar i Família, Carme Capdevila, ha anunciat que forçarà que l'actual conseller del ram, Josep Lluís Cleries, comparegui al Parlament per l'afer dels expedients de la dependència perduts. Capdevila ha explicat, en una entrevista a Catalunya Ràdio, que continua discrepant de les acusacions llançades pel conseller i que vol veure els papers ja que considera que “no es tracta d'expedients, sinó de reclamacions, queixes i incidències”. Capdevila ha insistit que la gran majoria d'aquestes reclamacions ja van rebre resposta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'exconsellera ha dit que ja té preparada una bateria d'entre 20 i 25 preguntes sobre el tema que formularà al conseller al Parlament. “Davant d'un atac, el senyor Cleries ha respost amb un atac encara més gran i sense tenir la documentació necessària”, ha dit Capdevila. “Va dir coses molt grosses en seu parlamentària”, ha explicat l'exconsellera.

stats