Política 25/05/2015

Carina Mejías: "Perdre Barcelona és una pèrdua irreparable per als independentistes"

La líder de Ciutadans a Barcelona, disposada a arribar a acords amb Ada Colau

Auri Garcia Morera
1 min
Els cinc regidors de Ciutadans a l'Ajuntament Barcelona, aquest dilluns al matí. / C's

BarcelonaLa líder de Ciutadans a Barcelona, Carina Mejías, ha celebrat aquest dilluns al matí que "Barcelona ha dit prou al nacionalisme independentista", malgrat que les forces sobiranistes han pujat del 36% al 41% dels vots i de 16 a 18 regidors, destacant el fet que "el nacionalisme ha perdut l'alcaldia i perdre Barcelona és una pèrdua irreparable per als independentistes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mejías ha subratllat que a Barcelona, amb la victòria de Barcelona en Comú, "s'ha votat en clau de crisi", i ha afegit que "molts ciutadans ho estan passant molt malament" i que Ciutadans treballarà "per millorar les seves condicions de vida". En aquest sentit, Mejías s'ha mostrat disposada a arribar acords amb Ada Colau. "Pactarem polítiques", ha dit, posant com a exemple la necessitat de crear un parc d'habitatges de lloguer social.

Sobre les possibles majories al consistori, en què tot i ser tercera força Ciutadans tindrà difícil jugar un paper central, Mejías ha assegurat que "Ciutadans no té per què negar el diàleg a ningú", afegint que el partit ja ha demostrat al Parlament la seva disposició a arribar a acords amb qualsevol força en funció del contingut de les polítiques. "Si algú exclou el diàleg amb nosaltres haurà de dir per què", ha conclòs.

stats