Política 24/05/2015

Carina Mejías (C's): "El bloc independentista ha patit una severa derrota a Barcelona"

Els simpatitzants de Ciutadans celebren els resultats cantant "mejor unidos"

Auri Garcia Morera
1 min
Carina Mejías, celebrant els resultats de Ciutadans. / MANOLO GARCÍA

BarcelonaLa candidata de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha assegurat aquest diumenge a la nit que "el bloc independentista ha patit una severa derrota a Barcelona", i ha afegit que "per a les pròximes eleccions catalanes Ciutadans assumeix un compromís ferm de guanyar". Unes paraules que el centenar de simpatitzants presents a la seu electoral de Ciutadans han celebrat cantant "mejor unidos".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mejías ha celebrat que Ciutadans ha aconseguit l'objectiu d'entrar a l'Ajuntament de Barcelona, i que ho ha fet amb cinc regidors. "La veu de Ciutadans se sentirà per quintuplicat a l'Ajuntament de Barcelona", ha dit. També ha celebrat que ho farà com a tercera força i, segons ha destacat, "com la primera força constitucionalista".

Carina Mejías i el seu equip de campanya havien rebut amb somriures i aplaudiments el sondeig de TV3, que ja pronosticava que Ciutadans entraria a l'Ajuntament de Barcelona amb 4 o 5 regidors. Fins que no han començat a arribar els resultats, però, l'ambient no s'ha començat a animar.

stats