Política 15/12/2014

Carina Mejías serà la candidata de Ciutadans per Barcelona

L'actual portaveu parlamentària ja va ser regidora amb el PP entre el 2007 i el 2010

Europa Press
1 min

BarcelonaLa portaveu de C's al Parlament, Carina Mejías, serà proclamada candidata del partit a les eleccions municipals de Barcelona en ser l'única que ha superat els 50 avals que necessitava per ser alcaldable.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest dilluns acabava el termini de recollida d'avals i, a falta de verificar tots els presentats, ella n'ha lliurat gairebé un centenar, mentre que l'altre candidat que competia per presentar-se a les primàries, l'afiliat del districte barceloní de Gràcia Víctor Manuel Galindo, no ha assolit el mínim requerit.

Després de substituir Jordi Cañas el gener del 2014 com a portaveu al Parlament, Mejías ha compatibilitzat el càrrec amb el de portaveu municipal, i de fet ha accentuat la seva activitat a la capital catalana els últims mesos a falta de pocs mesos per a les eleccions municipals.

Mejías ja va avançar que, encara que guanyés les primàries, no deixaria l'escó a la Cambra catalana, i que només ho faria si aconseguís representació al consistori, el que suposaria l'entrada de C's per primera vegada a l'Ajuntament de Barcelona. Amb un passat a les files del PP català --on va arribar a ser portaveu parlamentària quan Daniel Sirera presidia el partit--, Mejías ja té experiència al consistori barceloní perquè va ser regidora de la mà dels populars entre 2007 i 2010.

stats