Política 22/05/2015

Carina Mejías recorda als indecisos que tenen "la oportunitat de liderar un canvi"

L'alcaldable de Ciutadans lamenta "algunes actituds antidemocràtiques", en referència a l'exclusió dels partits sense representació d'alguns debats electorals

Auri Garcia Morera
1 min

BarcelonaLa candidata de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha llançat aquest divendres "una crida a totes aquelles persones que estan indecises, que encara no saben a qui votar, perquè sàpiguen que tenen la oportunitat de liderar un canvi a la ciutat de Barcelona que vindrà de la mà de Ciutadans".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En l'últim dia de campanya, des de l'Arc de Triomf de Barcelona, Mejías ha assegurat que no ha triat aquesta ubicació pensant en aconseguir un triomf a les urnes aquest diumenge. "Volem ser prudents, és la vegada que tenim més oportunitats de tenir representació a l'Ajuntament de Barcelona", s'ha limitat a dir.

L'alcaldable de Ciutadans ha presumit d'haver fet "una campanya neta i amable" i ha lamentat "algunes actituds antidemocràtiques", en referència a l'exclusió dels partits sense representació d'alguns debats electorals, com el d'aquest dijous a TV3. Mejías ha argumentat que "els ciutadans mereixen conèixer tots els programes polítics en igualtat de condicions".

stats