Política
Política 04/12/2011

Carles Puigdemont: "No li correspon a l'Ajuntament organitzar la celebració de la Constitució"

L'alcalde de Girona ha dit a 'L'entrevista' de Catalunya Ràdio que el Consistori no organitzarà la diada de la Constitució, tal com demana el Partit Popular, perquè no li pertoca com a administració local

Ara
1 min

BarcelonaL'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha manifestat durant una entrevista a Catalunya Ràdio que no organitzarà la celebració institucional de la Constitució perquè "no li correspon a l'Ajuntament", com sol·licita el Partit Popular. Puigdemont, que es va posar al capdavant del consistori gironí al juliol després de tres dècades de govern socialista, s'ha mostrat sorprès que fins ara fos el Consistori qui s'encarregués de l'organització d'aquest acte, quan ho hauria de d'haver fet la "Subdelegació del Govern o l'aleshores Govern Civil".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El batlle convergent ha assegurat que no s'han trobat "factures ocultes" en aquests primers mesos de govern, però s'ha mostrat decebut per la "discreta col·laboració" dels socialistes en el traspàs de poder. De tota manera, ha volgut deixar clar que no l'interessa "passar comptes del passat" i que prefereix treballar per al futur.

Respecte als equipaments de la ciutat, Puigdemont creu que l'enderrocament del viaducte és totalment factible i ha defensat el trasllat de la fira de Girona fora del Parc de la Devesa, a l'àrea que comprèn entre l'Aeroport i la Zona Sud, tot i que no es materialitzarà en aquest mandat.

stats