Política 31/10/2012

Carme Chacón evita donar suport explícit al dret a decidir

La diputada socialista explica en una entrevista a 'El Mundo' que és "rotundament i radicalment contrària a la independència"

Ara
1 min
Carme Chacón ahir després de reunir-se amb la federació del Baix Llobregat.

BarcelonaL'exministra de Defensa i actual diputada del PSOE al Congrés, Carme Chacón, evita, en una entrevista a 'El Mundo', donar suport explícit al dret a decidir que el PSC ha inclòs al seu programa electoral. Chacón es mostra partidària d'una reforma federal de la Constitució "que eviti que algú em pugui obligar a elegir entre si sóc catalana, espanyola o europea". Chacón admet que el problema de l'expressió 'dret a decidir' és l'ús que en fan els nacionalistes, perquè el fan servir "de forma equívoca i tramposa per dir 'independència'". La diputada es limita a dir que "els ciutadans decidim cada vegada que votem".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Chacón es declara "rotundament i radicalment contrària a la independència" i denuncia que Mas està enganyant els ciutadans en vendre un procés sense conseqüències negatives. "I tot això succeeix en una perfecta harmonia amb Espanya, que s'acomiada després d'uns quants centenars d'anys de convivència només perquè ell i Rajoy no es van posar d'acord en una reunió de dues hores".

stats