CONSTITUCIÓ DEL PARLAMENT
Política 16/12/2010

Carod es reuneix amb Mas al Parlament per posar-lo al dia de l'Institut Ramon Lllull

El grup parlamentari de CiU ha aclamat avui la que serà elegida presidenta del Parlament, Núria de Gispert, la primera dona de la història que ocuparà el càrrec

Redacció
1 min

BarcelonaEl dia de constitució del Parlament de la novena legislatura ha deixat altres curiositats com la reunió del futur president de la Generalitat, Artur Mas, amb el vicepresident del Govern en funcions, Josep-Lluís Carod-Rovira, o la visita de Josep Antoni Duran i Lleida al Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Abans de l'inici del ple de constitució de la IX legislatura, en marxa des de les 11 del matí, Núria de Gispert ha estat aclamada pel seu grup parlamentari. Per la seva banda, Artur Mas s'ha reunit amb Carod. Ha estat durant aproximadament un quart d'hora al despatx de Mas, a instàncies de Carod, que volia posar al dia el líder de CiU sobre l'Institut Ramon Llull, segons han explicat fonts de la federació nacionalista a l'ACN.

A més, a la reunió del grup parlamentari de CiU s'hi ha incorporat el cap de files de la federació nacionalista a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, que no s'ha volgut perdre el ple de constitució del Parlament, tot i la seva decisió de no formar part del Govern de la Generalitat i quedar-se al Congrés dels Diputats. Una de les novetats del ple són els diputats de Solidaritat Catalana per la Independència (SI).

stats