POLÍTICA
Política 20/09/2013

La salut del rei d'Espanya empitjora i haurà de tornar a passar pel quiròfan

L'hauran de tornar a operar del maluc esquerre, segons un comunicat que ha emès la Casa del Rei. A les 18 hores es donaran més detalls de la intervenció en una roda de premsa a la Zarzuela

Ara / Agències
1 min
Joan Carles I, rei d'Espanya, amb la reina Sofia i la infanta Helena, saluda Guillem d'Holanda, aquest dimecres, 18 de setembre, a la Zarzuela / EFE

BarcelonaEl rei tornarà a ser operat del maluc esquerre, segons ha anunciat en un comunicat la Casa del Rei. Es donaran més detalls de l'operació en una compareixença davant la premsa a les 18 hores a la Zarzuela.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El 23 de novembre del 2012 el monarca va ser sotmès a una intervenció quirúrgica, a càrrec del traumatòleg Ángel Villamor, per implantar-li una pròtesi en el maluc esquerre, però ara haurà de tornar a ser operat pel mateix motiu.

La intervenció l'han decidit els diferents metges que atenen el rei Joan Carles, després d'avaluar les diferents opcions per tractar el monarca en constatar la reculada en la seva recuperació i els problemes de mobilitat que ha patit en les últimes setmanes.

El rei Joan Carles, que va ser operat per última vegada el març d'aquest any, ha mostrat en les últimes aparicions públiques un empitjorament en la seva recuperació, així com problemes importants de mobilitat, com es va poder apreciar dilluns passat en l'obertura de l'any judicial.

Aquesta circumstància ha provocat que els metges que l'atenen a la Zarzuela i els responsables de les últimes operacions hagin decidit fer-lo passar de nou pel quiròfan.

stats