Política 31/12/2011

El jutge Castro posposa al 25 de febrer la declaració d'Urdangarin

Els compromisos judicials previs d'altres imputats en el cas Palma Arena han obligat al jutge a canviar la data i l'hora al marit de la infanta Cristina perquè declari

Efe
1 min
REPUDIAT I IMPUTAT  Iñaki Urdangarin, marit d'una de les dues infantes, va ser apartat de l'agenda de la casa reial i ara ha estat formalment imputat pel jutge.

PalmaEl jutge del cas Palma Arena, José Castro, ha decidit ajornar fins al pròxim 25 de febrer la declaració com a imputat del duc de Palma, Iñaki Urdangarín, que inicialment havia estat prevista per al 6 de febrer.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El magistrat ha atès les peticions d'ajornament formulades, ahir divendres, per diversos lletrats. Aquestes al·legaven que en les jornades assenyalades per a la declaració dels seus representats, els esmentats acusats tenien previstos altres compromisos judicials.

Urdangarin, investigat per un suposat ús irregular de fons públics per part de l'Institut Nóos quan ell n'era el seu president, haurà de comparèixer davant del jutge el 25 de febrer a les 9 de la nit.

stats