Política 20/02/2017

Cebrián, a 'El Mundo': "Si el gendre del rei anirà a la presó, per què no Artur Mas?"

El president del Prisa assegura en una entrevista que "Catalunya no serà independent" i defensa l'aplicació de l'article 155 de la Constitució

Ara
1 min
Prisa estudia tornar a posar en marxa una ràdio només en català

BarcelonaEl president del grup Prisa, Juan Luis Cebrián, ha assegurat en una extensa entrevista publicada aquest dilluns a 'El Mundo' que "Catalunya no serà independent", i ha apostat perquè el govern espanyol apliqui l'article 155 de la Constitució: "Suspens el govern de la Generalitat. El president de la Generalitat. La presidenta del Parlament. Un, dos, tres càrrecs públics. Els que hagin convocat el referèndum. Acabats. Tu ocupes el poder", recomana. En la mateixa entrevista, Cebrián recorda que els independentistes "no tenen el poder" i insinua que "la Guàrdia Civil hi és per al que calgui". En el mateix sentit, defensa també la judicialització del procés: "Si el gendre del rei anirà a la presó, per què no Artur Mas?", es pregunta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Cebrián, l'origen dels problemes de convivència entre Catalunya i Espanya es troba en el moment en què "Aznar cedeix el 15% de l'IRPF per formar govern amb CiU", la reforma de l'Estatut de Zapatero i "el recurs davant el TC".

stats