POLÍTICA
Política 07/01/2012

Chacón arrenca a Almeria la seva lluita per liderar el PSOE

L'exministra de Defensa presenta aquest dissabte al poble natal del seu pare la candidatura socialista

Ara
1 min
Chacón s'emporta avui el PSC a Andalusia

BarcelonaCarme Chacón presenta aquest dissabte al migdia a Almeria la seva candidatura a liderar el PSOE. L'exministra ha escollit Olula del Río, el poble natal del seu pare, per iniciar la seva lluita oficial per la secretaria general del partit. El congrés socialista del febrer haurà de decantar-se per ella o bé per a Alfredo Pérez Rubalcaba.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Una comitiva del PSC acompanya a Chacón a la petita localitat andalusa. Hi ha l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, i el secretari d'organització del PSC, Daniel Fernández. Tampoc hi faltarà l'alcadessa d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, com la representant de la ciutat natal de la candidata, així com altres alcaldes de la comarca del Baix Llobregat que sempre li han fet costat.

Andalusia, la prioritat absoluta

Per la dirigent del PSC, "la prioritat absoluta del PSOE" en aquests moments és Andalusia. Primer perquè és undels últims bastions que conserven els socialistes, però també perquè Chacón compta amb el suport del secretari general del partit per a aquesta comunitat, José Antonio Griñán.

Per a més informació, article de Sara González a l'ARA PREMIUM.

stats