Política 03/04/2011

Chacón diu que Zapatero ha donat "una lliçó de coherència"

La ministra de Defensa assegura que ha treballat "orgullosa" per al president del govern espanyol i ha recordat que encara li queda un any "per lluitar contra la crisi"

Efe
1 min

ElxLa ministra de Defensa, Carme Chacón, ha dit avui que José Luis Rodríguez Zapatero ha donat una "lliçó de coherència" renunciant a presentar-se com a candidat a les eleccions de 2012 i ha afegit que en el PSOE "tots n'escullen un, al PP un els escull a tots". En un míting per presentar totes les candidatures socialistes de la província d'Alacant, a la població d'Elx, Chacón ha dit que fa dotze anys que està "orgullosa de treballar al costat de Zapatero i ahir me'n vaig sentir encara més" i ha recordat que "el president és Zapatero i li queda encara un any en què seguirà treballant per lluitar contra la crisi".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ahir Zapatero va anteposar els interessos d'Espanya per davant dels seus i va donar una lliçó de coherència, la mateixa que ha marcat la seva feina", va dir Chacón, que va subratllar "els valors i les conviccions" del president del govern espanyol. Per la ministra és important destacar que "Zapatero ha guanyat dues vegades i no s'aferra al poder, mentre que Mariano Rajoy ha perdut dues vegades i segueix buscant el poder".

Sobre la sucessió de Zapatero, Chacón ha dit que ell vol que "qui hagi de venir tingui la mateixa legitimitat democràtica que ha tingut ell per part dels seus companys". La ministra de Defensa ha estat aplaudida pels assistents quan una dona del públic ha cridat "presidenta".

stats