En breu
Política 04/06/2012

Chacón reapareix intentant arrossegar Rubalcaba a l'esquerra

Ferran Casas
1 min
Chacón reapareix intentant arrossegar Rubalcaba a l'esquerra

BARCELONACarme Chacón va reaparèixer a l'escena catalana. Després d'un silenci calculat de mesos, l'exministra -que manté la idea de liderar el PSOE anant a unes primàries contra Alfredo Pérez Rubalcaba, tal com va explicar l'ARA dimarts passat- va ser ahir a Sabadell en un acte amb Manuel Bustos i Pere Navarro. Tal com va fer dimarts en la reunió del grup socialista al Congrés, va intentar seguir portant Rubalcaba cap a l'esquerra. Mentrestant, el líder del PSOE va tornar a oferir ahir diàleg a Mariano Rajoy.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Chacón va afirmar que "un país decent" necessita saber "la veritat" sobre els dos casos més "escandalosos" que han afectat les finances públiques: el forat de Bankia i el finançament de CDC, que segons la policia és il·legal i gràcies a comissions per obra pública que es vehiculaven a través del Palau de la Música. L'exminsitra defensa que el PSOE pressioni el PP per forçar la creació d'una comissió d'investigació sobre Bankia al Congrés amb motiu de la "crisi institucional" que ha provocat el sector financer.

Amb les seves crítiques al finançament de CDC, Chacón reforçava la posició del PSC, que amb ICV ha demanat que Mas comparegui al Parlament per aclarir com s'ha finançat el seu partit els últims anys. Navarro va indicar que cal que Mas doni la cara "per generar confiança".

stats