Política 21/11/2011

Chaves reconeix que la crisi s'ha endut el PSOE per davant

El president del partit socialista reconeix que la derrota ha estat "molt seriosa" i diu que ara ha arribat el moment de prendre "decisions importants"

Efe
1 min

MadridEl president del PSOE, Manuel Chaves, ha dit aquest dilluns en una entrevista a la Cadena Ser que la crisi econòmica "s'ha endut per davant el partit" i ha comentat que la derrota històrica que el PSOE va patir ahir a les general s'ha degut a una "convulsió interna en el partit". Tot i la davallada de vots, Chaves ha dit que encara "hi ha partit i val la pena treballar" i ha assenyalat que caldrà prendre "decisions importants" en el proper congrés que molt probablement avui convocarà la Comissió Executiva.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president del PSOE ha reconegut que tots els membres del partit es troben, en aquest moment, en "una situació molt difícil perquè la derrota ha estat molt seriosa". Preguntat sobre el proper secretari general, Chaves ha dit que no sap si es presentarà "Alfredo, Chacón o Bono" i ha dit que "hi pot haver més candidats, fins i tot algú no conegut, perquè no es pot descartar res".

Sobre Zapatero, el president socialista ha dit que "es va cremar a la foguera conscientment" perquè "havia de prendre una serie de mesures que si no s'haguessin pres farien que Espanya es trobés en una situació difícil i tràgica". Sobre la possible marxa de Zapatero, Chaves ha dit que les decisions s'han de prendre amb "tranquil·litat i fredor". El que sí que ha deixat molt clar és que el PSOE treballarà perquè "la travessa pel desert sigui el més curta possible" i ha recordat al PP que ara "s'ha acabat el conte de la lletera" perquè ara toca enfrontar-se a la realitat.

stats