NEGOCIACIONS
Política 21/06/2011

CiU i PP tanquen un preacord pels pressupostos però segueixen lluny en la negociació de la llei d'acompanyament

Enric Millo, portaveu parlamentari del PP, veu a prop l'entesa definitiva i espera que Alicia Sánchez-Camacho la pugui anunciar aquesta setmana

Oriol March
1 min

BarcelonaCiU i PP encara no han tancat un acord definitiu pels pressupostos de la Generalitat per aquest 2011. De moment, tenen ja aparaulat un acord però perquè l'entesa sigui definitiva encara hauran de seguir parlant sobre les esmenes a la llei d'acompanyament dels comptes catalans. Els populars, segons ha explicat el seu portaveu parlamentari, Enric Millo, presentaran entre 5 i 10 esmenes al text d'acompanyament encaminades a la racionalització del sector públic, l'estabilitat pressupostària i la reordenació de la política exterior.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Millo, tot i certificar que encara hi ha serrells per negociar, ha vist el pacte acomplert en 70%-80% i ha xifrat en 357 els milions d'euros que es podran estalviar gràcies a les esmenes -un total de 21- que ha presentat el PP als pressupostos de la Generalitat. També ha avançat que aquesta setmana o, a tot estirar, la següent, la presidenta dels populars catalans, Alicia Sánchez-Camacho, farà públic el contingut total de l'acord.

Pel que fa a la moratòria de la indemnització per la prohibició dels toros a catalunya, aprovada pel Parlament l'estiu passat, Millo ha insinuat que la posaran sobre la taula de la negociació dels pressupostos de l'any 2012.

stats