ELECCIONS MUNICIPALS
Política 02/05/2011

CiU basarà part de la seva campanya a explicar l'herència del tripartit

Els altres dos fronts són la demanda al govern espanyol perquè "pagui el que deu a Catalunya" i vehicular que la federació és la "solució" a la situació actual

Oriol March
1 min

Barcelona"Som conscients que l'oposició basarà la seva campanya en el concepte de les retallades". Així ho ha admès Oriol Pujol, secretari general adjunt de CDC, després de la reunió de l'executiva del partit. És per això que CiU basarà la seva campanya, en bona part, a explicar l'herència del tripartit. "Farem evident que els últims governs tripartits posaven en risc l'estat del benestar: el portaven cap al precipici", ha assegurat Pujol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El segon eix de la campanya serà explicar que el PSOE deu diners a Catalunya. "Podríem sortir de la situació actual de les finances de la Generalitat si el govern espanyol paga el que ens deu", ha afirmat el secretari general adjunt de CDC. I, com a conclusió dels eixos de la campanya que farà CiU de cara al 22-M, Pujol ha assegurat que s'encarregaran de presentar les 11.000 persones que van a les llistes de la federació com a la solució a la situació actual.

El secretari general adjunt de CDC ha valorat molt positivament l'esbós dels pressupostos que va fer el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, perquè, segons ha considerat, "són els pressupostos que cal fer en la nostra situació, acompanyen l'ajust pressupostari". Amb tot, ha admès que amb aquest pressupost no es podrà complir l'objectiu de dèficit marcat per l'Estat i ha reclamat, de nou, que el govern espanyol "pagui el que deu".

stats