28-N
Política 28/11/2010

CiU continua pujant i el PSC i ERC s'enfonsen més en l'última enquesta

El darrer sondeig d'El Periòdic d'Andorra dóna fins a 67 diputats a Artur Mas i només 25 o 28 al PSC. A ERC li atribueix només entre 10 i 12 escons

Redacció
1 min

BarcelonaArtur Mas estaria definitivament a prop de la majoria absoluta, que se situa en els 68 diputats, segons les dades de l'última enquesta publicada per El periòdic d'Andorra, que esquiva la regulació electoral espanyola, que impedeix publicar sondejos un cop passat l'equador de la campanya. La mateixa consulta, feta per l'empresa Gesop, enfonsa encara més el PSC, que cauria fins als 27 o 28 diputats en aquest sondeig de dissabte al vespre, fet hores abans de l'obertura dels col·legis electorals. ERC també continua la caiguda, amb un descens fins a 10 o 12 diputats, la meitat dels 21 que va obtenir el 2006.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amb les noves dades, CiU arriba al 40% dels vots, 8 dècimes més que en el sondeig fet aquest mateix dissabte però al matí. I respecte el dilluns, creix 9 dècimes. El PSC, en canvi, es queda en un 18,5% i 9-10 diputats menys que fa quatre anys, de manera que seria el pitjor resultat de la seva història.

stats