Parlament
Política 15/02/2011

CiU no fa públic el pla de viabilitat perquè les negociacions no esdevinguin un "Gran Germà"

Ciutadans ha amenaçat en forçar un ple extraordinari per conèixer i debatre el contingut del text

Núria Martínez
1 min

BarcelonaEl portaveu del Parlament de CiU, Jordi Turull, ha rebutjat la proposta presentada per tots els grups parlamentaris de fer públic el pla de viabilitat que es va presentar a Madrid, perquè si no, ha dit, la negociació amb el govern espanyol es convertiria en un "Gran Germà" o "en una casa de testets". Turull, a més, ha afirmat que el text es mostrarà públicament quan estigui aprovat, i ha rebutjat qualsevol acusació d'ocultació per interessos propis en recordar que ells no tenen cap problema en mostrar els números de l'anterior govern, perquè "qui quedarien retratats serien uns altres."

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, ha acusat al PSC d'utilitzar la tàctica de "la millor defensa és un bon atac", ja que denuncien retallades inexistents que generen "desinformació i pànic" als ciutadans.

En aquesta línia, Ciutadans ha amenaçat en forçar un ple extraordinari per debatre el pla de viabilitat, però de moment només han obtingut el suport d'Esquerra. ICV-EUiA i PP estudiaran la proposta, mentre que el PSC espera que no calgui esperar a aquesta mesura per poder accedir al text.

stats