Política 26/05/2017

Arran denuncia que citin a declarar dues militants del col·lectiu per l'intent d'ocupació de la seu del PP

La diputada de la CUP Anna Gabriel expressa el suport a les militants que van participar en l'escarni del local dels populars a Barcelona

N.orriols
1 min
Joves d'Arran a la seu del PP del carrer Urgell, a Barcelona

BarcelonaEl 27 de març una vintena de militants d'Arran, una organització juvenil de l'esquerra independentista, van intentar ocupar la seu del PP a Barcelona com a tret de sortida a la seva campanya pel 'sí' al referèndum. Ho van fer amb el suport de la diputada de la CUP Anna Gabriel i l'exdiputat David Fernàndez, que hi eren presents durant l'acció. Aquell dia, el PP va decidir presentar una denúncia als jutjats i, segons confirmen fonts de l'organització juvenil, han estat citades a declarar dues militants d'Arran pels fets, de Sallent i de Gràcia. Fonts d'Arran expliquen que han d'anar als jutjats l'1 de juny per delictes de desordre públic i danys a la propietat. Consideren que és "desorbitat" acusar-los d'aquests delictes per l'acció que van dur a terme i afirmen que això demostra l'"escalada repressiva" contra els moviments socials que no passen pels "paràmetres institucionals".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts del PP confirmen que van presentar una denúncia per "danys a l'espai" i "intent d'ocupació". Aquell dia, Albiol va acusar de "feixistes" la CUP i l'organització juvenil i ja va anunciar que presentaria una denúncia contra ells.

Arran intenta ocupar la seu del PP a BarcelonaA través de Twitter, la diputada de la CUP Anna Gabriel ha fet un tuit per expressar el suport a les dues militants. "Danys els que ens fan a nosaltres quan retallen, privatitzen, roben, prohibeixen, detenen i condemnen. No esteu soles", ha assegurat Gabriel.

stats