Política 11/05/2015

Rivera creu que el canvi a l'Estat només el poden liderar els nascuts en democràcia

El líder de Ciutadans diu en un esmorzar al Palace davant l'elit econòmica de Madrid que, els que porten 30 o 35 anys en política, "encara que avui es vesteixin com a defensors de la regeneració democràtica", aquesta passa per gent "sense motxilles"

Efe
1 min
El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha presentat aquest dilluns els candidats del partit a l'Ajuntament i la Comunitat de Madrid en un esmorzar informatiu al Palace ple de gom a gom. EFE

MadridEl president de Ciutadans, Albert Rivera, ha apostat aquest dilluns per un projecte per a Espanya de regeneració democràtica que almenys duri una dècades que només podrà ser encapçalat per ciutadans nascuts en democràcia i no pels que "han portat el país a la situació actual". En un esmorzar informatiu organitzat per Nova Economia Fòrum, Rivera s'ha expressat així en la presentació dels candidats a la Comunitat de Madrid i l'Ajuntament madrileny pel seu partit, Ignacio Aguado i Begoña Villacís, respectivament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rivera ha explicat que en democràcia hi ha hagut tres grans projectes, el de la transició i la incorporació a l'Espanya democràtica que va dur a terme Adolfo Suárez, la modernització del país aconseguida per Felipe González i la de la convergència econòmica de José María Aznar.

Ara, segons Rivera, cal un quart projecte, que "no forma part dels projectes de partit, el de Zapatero o Rajoy", ha subratllat. "Aquest país necessita un projecte per a Espanya per a una dècada com a mínim", ha puntualitzat Rivera abans d'assenyalar que això "només ho poden encapçalar aquells que han nascut en democràcia".

Ha afegit que "amb tot el respecte a les altres candidatures i a d'altres polítics que porten 30 o 35 anys al capdavant, encara que avui es vesteixin com a defensor de la regeneració democràtica passa per gent que no tingui motxilles, ni diners a Suïssa, ni casos de corrupció" i que "l'únic que sap fer és treballar".

stats