Política 24/01/2015

Ciutadans acusa ERC de "tapar les retallades" de Mas a canvi d'eleccions

La diputada Inés Arrimadas retreu als republicans que salvin Mas de comparèixer a la comissió sobre el cas Pujol i critica les dues formacions per "segrestar les eleccions per utilitzar-les en el seu propi interès"

Europa Press
1 min
La diputada de Ciutadans, Inés Arrimadas

BarcelonaLa diputada de C's Inés Arrimadas ha acusat aquest dissabte ERC d'ajudar el president de la Generalitat, Artur Mas, a "tapar les retallades i la corrupció de CDC" a canvi d'un avançament de les eleccions catalanes. En declaracions als mitjans, ha subratllat que ERC no enganyarà ningú: "El principal punt del seu pacte amb Mas és salvar la seva carrera política i ajudar-lo a tapar les retallades i la corrupció de CDC a canvi d'eleccions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La diputada de C's ha retret a ERC que hagi salvat "fins a quatre ocasions" Mas de comparèixer a la comissió sobre el frau al Parlament, de manera que, segons ella, mostra que no té interès a acabar amb la corrupció a Catalunya. Per això, Arrimadas ha sostingut que CiU i ERC "volen segrestar eines democràtiques, com són les eleccions, per utilitzar-les en el seu propi interès", i ha criticat Mas per deixar la política catalana en mans d'entitats sense representació parlamentària, en relació a l'ANC o Òmnium Cultural.

En aquest sentit, ha afirmat que Mas "és un president irresponsable, incapaç de governar i disposat a impulsar el contrasentit del seu desafiament separatista per tapar la corrupció de CDC i la seva nefasta gestió al capdavant de la Generalitat".

stats