NOU GOVERN
Política 28/12/2010

Ciutadans considera que el nou Govern és la continuïtat "del més ranci del pujolisme"

Jordi Cañas lloa el nomenament de Fernández Bozal perquè ha participat a les al·legacions per portar la llei de consultes al Constitucional

Redacció
1 min

BarcelonaEl portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, ha assegurat que parlar de canvi quan es fa referència al nou Govern "sona a broma" perquè el fet que Irene Rigau, Andreu Mas-Colell i Felip Puig siguin consellers "evidencia la voluntat continuista del més ranci del pujolisme".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Hi ha una pudor de vells temps, de ranci i d'enyorança, de quan CiU va confondre el seu partit amb Catalunya i els nacionalistes amb el conjunt de catalans", ha afirmat Cañas, qui sí veu amb bons ulls el nomenament de Pilar Fernández Bozal com a consellera de Justícia. Cañas destaca que l'advocada va atendre a les peticions de Ciutadans per "recórrer la moció il·legal del referèndum d'Arenys de Munt i ha participat a les al·legacions per portar al TC la valoració i l'informe jurídic de la llei de consultes populars".

Cañas ha assegurat que Catalunya té "més pujolisme, més nacionalisme, més independentisme" i "més maquiavel·lisme de curta volada però d'ampli impacte amb el fitxatge de Ferran Mascarell". També ha destacat que durant l'acte d'investidura "es van veure imatges entranyables com la de la família que es reuneix per Nadal" amb l'entrada de Lluís Prenafeta al Palau de la Generalitat. De fet, ha indicat que no sabia si quan Mas va sortir al balcó hi havia Prenafeta darrere les balconades.

El portaveu de Ciutadans ha manifestat que el fitxatge de Mascarell per part de CiU "és un picada d'ull a la sociovergència nacionalista" de "l'establishment català". "Aquest nomenament vol forjar en l'hemorràgia del PSC i simbolitza la voluntat de CiU que té per créixer i convertir-se en la casa gran", ha conclòs.

stats