Política 25/10/2014

Ciutadans defensa un "govern de reconciliació" i aposta per "guanyar el nacionalisme a les urnes"

El secretari general del partit, Matías Alonso, critica que Mas utilitzi les "estructures de poder per mobilitzar les masses"

Acn
1 min

TarragonaEl secretari general i portaveu de Ciutadans (C's), Matías Alonso, ha apostat aquest dissabte per un "govern de reconciliació, amb les mans netes i que construeixi ponts entre tots els catalans". Alonso ho ha dit en l'acte 'Millor Junts' celebrat a Tarragona, des d'on ha assegurat que el seu partit no està en política "per fer fronts", sinó per "governar buscant l'interès general".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

C's aposta per unes eleccions autonòmiques per "guanyar el nacionalisme a les urnes". En aquest sentit, Alonso ha lamentat que el president de la Generalitat, Artur Mas, estigui plantejant un "desafiament des del Govern utilitzant les estructures de poder per mobilitzar les masses, amb la fórmula antidemocràtica del 'amb mi o contra mi".

Durant l'acte, en el que s'han projectat dos vídeos- un que parodia l'intent de Mas i Junqueras per trencar Espanya i un altre que recull els testimonis de diversos ciutadans a favor de la convivència i la unió- el diputat Carlos Carrizosa ha rebutjat que des del Govern s'estigui defensant la construcció d'un país nou, "destrossant-ne un altre: Espanya"; i ha afegit que "davant la Catalunya dividida de Mas, Ciutadans aposta per guanyar al nacionalisme a les urnes, en unes eleccions autonòmiques".

stats