Política 21/05/2015

Ciutadans equipara la responsabilitat de l'Estat i la de la Generalitat en el col·lapse de Renfe a Catalunya

Carina Mejías: "Aquí no establim quotes de responsabilitat"

Auri Garcia Morera
1 min
Ciutadans presenta Carina Mejías com a alcaldable de Barcelona

BarcelonaLa candidata de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha equiparat aquest dijous la responsabilitat de l'Estat i la de la Generalitat en el col·lapse de Renfe a Catalunya que aquest matí ha paralitzat 200 trens de Rodalies i Regionals i ha deixat tirats 80.000 usuaris.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mejías ha denunciat que Rodalies no ha rebut l'atenció necessària, ha assegurat que els problemes donen la raó a Ciutadans quan demana que es prioritzi per davant de l'AVE en les inversions, i ha conclòs: "Exigirem tant al govern de Catalunya com al govern d'Espanya les inversions necessàries".

A la pregunta de si considera que la responsabilitat d'una administració i de l'altra és la mateixa, l'alcaldable de Ciutadans ha respost que "cadascú és responsable en la seva quota". Quan se li ha demanat que ho precisés, tenint en compte el repartiment de competències, ha dit: "Aquí no establim quotes de responsabilitat".

El candidat de CiU, Xavier Trias, també s'ha referit al col·lapse durant l'entrevista que li ha fet Antoni Bassas al cicle 'Esmorzars amb candidat'. "És una demostració de les coses que no van, que no aniran mai, perquè l'Estat funciona fatal", ha apuntat Trias, que ha fet una crida a acabar amb la situació de "dependència" de l'Estat que té avui Catalunya.

stats