Política 26/05/2015

Ciutadans posa per escrit que no negociarà amb el PP si no fa primàries

El comitè d'acords postelectorals del partit també fixa que no entrarà a cap govern que no encapçali i que no pactarà amb partits sobiranistes

Auri Garcia Morera
1 min
Albert Rivera, aquest dilluns a Madrid. ACN

BarcelonaEl comitè d'acords postelectorals de Ciutadans ha aprovat aquest dimarts un document en què referma que no negociarà amb el PP si abans no accepta fer primàries. El coordinador d'aquest comitè, José María Espejo-Saavedra, ha assegurat que "si no hi ha un compromís en aquest sentit, evidentment, sembla complicat que puguem obrir negociacions, perquè està dins del que nosaltres considerem condició prèvia".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Entre aquestes condicions prèvies per a les negociacions de pactes hi ha l'exigència que els partits exigeixin els seus candidats amb primàries i la resta de punts de l'anomenat 'Compromís per a la regeneració democràtica i la lluita contra la corrupció', amb la demanda que els imputats per corrupció quedin separats de qualsevol càrrec fins que s'acabi el procés judicial. A banda, Ciutadans també ha fixat que no entrarà a cap govern que no encapçali i que no pactarà amb partits sobiranistes.

stats