Política 22/05/2015

Colau diu que només es postularà com a alcaldessa si és la força més votada

La candidata de Barcelona en Comú redueix el duel del 24-M a un pols entre Trias i la llista que encapçala. "Només hi ha dues candidatures guanyadores i dos models de ciutat", afirma l'activista durant la visita al Mercat d'Hostafrancs

Joan Serra
1 min
Ada Colau durant la visita al Mercat d'Hostafrancs.

BarcelonaÚltim de dia de campanya al mercat. La candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha aprofitat el recorregut per les parades d'Hostafrancs –després de reunir-se amb l'expresident de l'Uruguai José 'Pepe' Mujica– per projectar que les eleccions municipals del 24-M es redueixen a un duel entre Xavier Trias (CiU) i ella. "Només hi ha dues candidatures guanyadores i dos models de ciutat. I l'única candidatura alternativa és Barcelona en Comú", ha expressat l'activista, que ha carregat contra CiU per les "privatitzacions" i la "corrupció". Colau ha afirmat que només governarà si guanya els comicis. "Només podré ser alcaldessa si sóc la força més votada", ha reflexionat la cap de llista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Colau, que s'ha mostrat "orgullosa" de la capacitat de mobilització que ha aconseguit la coalició de l'esquerra alternativa, ha valorat el debat de TV3. "Em va sorprendre veure un Trias tan a la defensiva, després de 30 anys a les institucions. Em va sorprendre que titubegés", ha dit l'activista, que entén que el format del debat "no és amable". Colau també ha fet una crida a la mobilització. "El nostre adversari és el desànim i la decepció", ha conclòs.

stats