Política 24/06/2015

Ada Colau canvia l'Audi de Xavier Trias per un monovolum de Seat

Segons 'La Vanguardia', l'alcaldessa de Barcelona va demanar que el vehicle, que serà de lloguer, no tingués els vidres foscos

Ara
1 min
Un Seat Alhambra com el que fa servir Colau, en una imatge de la web de la firma automobilística

BarcelonaL'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha prescindit de l'Audi A6 que fins ara portava Xavier Trias i ha optat per un monovolum. En concret, un Seat Alhambra, segons explica 'La Vanguardia'. Té les dimensions necessàries perquè hi puguin viatjar més membres del seu equip. Normalment l'acompanyen dues o tres persones del seu gabinet i dos agents de la Guàrdia Urbana, un dels quals és el xòfer.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mentre que l'Audi de Trias era de propietat, el nou cotxe de Colau és de lloguer. L'alcaldessa va demanar expressament que el vehicle no tingués els vidres foscos i l'empresa ha hagut d'anar fins a Sevilla per trobar-ne un que tingués aquesta especificitat.

L'alcaldessa es desplaça normalment en metro, però utilitzarà el cotxe oficial quan sigui estrictament necessari, per temes de seguretat o rapidesa. De fet, Colau té previst reduir els 22 cotxes de la flota municipal. Hi tenen dret l'alcalde, els tinents d'alcalde i els presidents de grup.

stats