Política 24/05/2015

Colau supedita la victòria de Barcelona en Comú a una "participació massiva" aquest 24-M

La candidata de la formació de l'esquerra alternativa reconeix que els resultats dels comicis no són previsibles i demana als ciutadans que vagin a votar

Ara
1 min
La candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, votant aquest diumenge / FRANCESC MELCION

BarcelonaLa victòria aquest 24-M de Barcelona en Comú –que les enquestes situen frec a frec amb CiU– dependrà d'una alta participació als comicis. Així ho ha considerat aquest diumenge la candidata de la formació, Ada Colau, després de votar. "Per primera vegada en molt de temps, els resultats no són previsibles. I això és una bona notícia perquè dependran estrictament d'una participació massiva", ha dit. Colau, que ha demanat als ciutadans que no es quedin a casa i vagin a votar, s'ha mostrat convençuda que la participació serà més alta que a les anteriors municipals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, també ha anat a votar. A la sortida del col·legi ha qualificat el dia d'"excel·lent" per recuperar "la democràcia en sentit ampli" i ha demanat una alta participació per convertit els vots en "drets públics i drets socials". "Fem política i que no ens la facin", ha dit.

stats