Política 24/05/2015

Collboni crida a la participació i considera que, "com diu la cançó, avui pot ser un gran dia"

L'alcaldable socialista a Barcelona demana que es voti amb "il·lusió, esperança i responsabilitat"

Ara
1 min

Barcelona"Com diu la cançó, avui pot ser un gran dia i ha de ser un gran dia". Així s'ha expressat el candidat socialista a l'alcaldia de Barcelona Jaume Collboni després de votar aquest 24-M. Collboni, que ha insistit molt en la necessitat que hi hagi una alta participació, ha demanat que es voti amb "il·lusió, esperança i responsabilitat" per decidir el futur de la capital catalana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Avui pot ser un gran per decidir entre tots amb il·lusió, esperança i responsabilitat el futur de Barcelona!", ha insistit el candidat a Twitter, on també ha tuitejat el vídeo de la cançó 'Hoy puede ser un gran día", interpretada per Joan Manuel Serrat.

El líder del PSC, Miquel Iceta, de la seva banda, creu que el PSC serà "decisiu" a Barcelona i que Collboni traurà un bon resultat. Ho ha dit en declaracions als mitjans després de votar a la Universitat de Barcelona (UB). Iceta ha recordat que en aquestes eleccions es vota la gestió dels municipis i pel benestar col·lectiu. També ha destacat que, en aquests comicis, "el panorama més obert pot jugar a favor dels valors consolidats" com el seu partit, i s'ha mostrat convençut que el PSC mantindrà les alcaldies de l'àrea metropolitana.

stats