Política 28/05/2015

Collboni descarta que el PSC participi "en cap pacte que passi pel PP" a Barcelona

El candidat socialista subratlla que a qui correspon formar govern és a Ada Colau, però evita dir explícitament que hagi de ser alcaldessa

Auri Garcia Morera
1 min
Jaume Collboni en una imatge d'arxiu / ACN

BarcelonaJaume Collboni, candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, ha descartat aquest dijous a la tarda que els socialistes participin "en cap pacte que passi pel PP" a la ciutat. Collboni ha subratllat que "a qui correspon formar govern és a la guanyadora de les eleccions, que és la senyora Colau".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder municipal dels socialistes ha assenyalat que "les eleccions han donat un resultat molt clar a la ciutat de Barcelona, que és una voluntat de canvi i una voluntat de desenvolupar polítiques d'esquerres", i ha afegit que el PSC serà coherent amb aquests resultats.

Collboni ha evitat fer explícit, però, si el PSC s'inclina per incorporar-se a un govern d'esquerres encapçalat per Colau o per donar-hi suport des de fora. De fet, el candidat del PSC ha evitat dir explícitament que Colau hagi de ser alcaldessa, tot i la insistència dels periodistes.

En una atenció als mitjans des de la plaça Sant Jaume, Collboni també ha demanat a la resta de grups municipals que signin "un compromís públic de suport al Mobile World Congress i a favor de l'estabilitat econòmica a la ciutat", amb l'objectiu de donar seguretat als inversors.

stats