POLÍTICA
Política 03/12/2012

Comença l'última ronda de declaracions dels imputats pel cas Mercuri

El tiet de Manuel Bustos, Melquíades Garrido, declararà a les 14 hores

Acn
1 min
La imputada Marisol Roig, assessora de Jordi Soriano, ha arribat cap a dos quarts de dotze del migdia. Serà la segona en declarar. ACN

BarcelonaL'última jornada de declaracions dels imputats pel cas Mercuri ha començat poc abans de dos quarts de dotze del migdia, amb una hora i mitja de retard. El primer a declarar al jutjat d'instrucció número 1 de Sabadell ha estat Joan L.S., i està previst que avui declarin un total de set imputats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'ultim serà el president del Gremi de Constructors de Sabadell i tiet de l'alcalde Manuel Bustos, Melquíades Garrido. També haurà de donar explicacions davant el jutge l'exregidor de Sant Andreu de Llavaneres Antoni Jiménez, que va ser un dels imputats del cas Pretòria.

Entre els imputats també hi ha Marisol Roig, germana de Sandra Roig, que divendres va haver de declarar com a detinguda. Marisol Roig, germana Sandra Roig, i exregidora del PP a Castellar del Vallès, va ser detinguda la setmana passada i va quedar en llibertat provisional després de declarar. Marisol Roig també va exercir de cap de premsa de l'exregidor Jordi Soriano al grup municipal del PP a Sabadell.

Els altres imputats que han de declarar aquest dilluns a Sabadell són l'empresari Ramon P.B., Xavier L.S. i Emilio G.V.

stats