Política 25/05/2017

Comín s'ofereix per convèncer les bases de Podem del referèndum unilateral

El conseller de Salut assegura que està disposat a "posar els arguments que facin falta" per convèncer els comuns

Europa Press
1 min
Salut vol l’Agència Europea del Medicament

BarcelonaEl conseller de Salut, Toni Comín, s'ha ofert per "posar els arguments que facin falta" per convèncer les bases de Podem a Catalunya en els debats que han de mantenir en la consulta que vol convocar la direcció liderada per Albano Dante Fachin les pròximes setmanes per decidir la seva posició sobre el referèndum unilateral. En una entrevista a TV3, Comín s'ha preguntat per què, si els comuns el "conviden", no hi ha d'anar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La direcció de Podem preveu preguntar a les bases sobre tres escenaris per fixar la posició del partit sobre un referèndum unilateral: rebutjar un referèndum sense acord amb el govern espanyol, participar en la convocatòria entenent-la com un acte de mobilització tot i que no sigui vinculant o reconèixer el referèndum unilateral com a vinculant si hi ha una participació massiva.

"Vaig celebrar que Podem no descarti la possibilitat de fer un referèndum sense l'acord amb Rajoy", ha defensat el conseller de Salut, que s'ha ofert cordialment a oferir arguments que aclareixin la necessitat de fer el referèndum. Comín també ha reiterat "l'obligació moral i política" del PP d'asseure's i pactar el referèndum.

stats