CONSELL EXECUTIU
Política 31/01/2012

El Govern aprova destinar 427 milions d'euros a la lluita contra la pobresa

Aquesta aportació es farà a través del departament de Benestar i Família. El conseller del ram, Josep Lluís Cleries, explica el pla després de la reunió del consell executiu

S. González / O. March
1 min

BarcelonaEl Govern ha aprovat aquest dimarts que es destinin més de 427 milions d'euros a la lluita contra la pobresa. Així ho han explicat el conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries, i el portaveu de l'executiu, Francesc Homs, a la sortida de la reunió del gabinet d'Artur Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És una de les màximes prioritats del Govern", ha justificat Cleries, que també ha assegurat que al llarg de l'any s'impulsarà un pacte nacional per a la inclusió social i l'eradicació de la pobresa.

El conseller de Benestar i Família ha assegurat que en els últims temps s'ha experimentat un creixement de la pobresa que fa que el 19,9% de la població pateixi risc d'estar en aquesta situació. "La taxa ens preocupa i volem prioritzar aquesta lluita amb un accent especial en la lluita contra la pobresa infantil i juvenil, que és del 23,3%", ha considerat Cleries.

stats