Política 02/12/2011

Convergència encarrega el full de ruta del pacte fiscal per d'aquí un any

El president de la fundació CatDem, vinculada a CDC, Agustí Colomines, explica a Catalunya Ràdio que preparen un document on hi haurà les línies vermelles del pacte fiscal i del dret a decidir

Ara
1 min

BarcelonaCovergència Democràtica (CDC) prepara, a través de la seva fundació, CatDem, el document que haurà de servir de full de ruta per a la negociació del pacte fiscal amb el govern espanyol que presidirà Mariano Rajoy, segons ha avançat Catalunya Ràdio. El document pretén marcar el camí de la transició nacional que prepara el Govern.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president de CatDem, Agustí Colomines, ha dit en una entrevista a l'emissora que treballen en el document, que ha de presentar-se a finals de l'any vinent, una comissió d'experts amb representats de l'Universitat, l'empresa, els sindicats i les entitats socials.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Colomines ha explicat a Catalunya Ràdio que el full de ruta va més enllà del pacte fiscal i preveu els passos posteriors en el procés de transició nacional: “La reflexió no és només conjuntural. Tindrà dos nivells: què fer amb el pacte fiscal i quines finances necessita aquest país".

El resultat final de tot plegat, segons el president de CatDem, no és clar "però el que és segur és que d'això n'ha de sortir una Catalunya amb més sobirania”, ha dit.

stats