POLÍTICA
Política 11/06/2012

El cap de la trama Gürtel sortirà de la presó després de pagar els 200.000 euros de fiança

La sortida es preveu per a les pròximes hores. Haurà de comparèixer cada dia al jutjat i no podrà marxar d'Espanya

Efe
1 min
ENCARA ÉS A LA PRESÓ 
 L'empresari Francisco Correa, a qui agradava fer-se dir Don Vito, declarant al  judici contra Camps. És a la presó des del 2009.

BarcelonaEl presumpte cap de la trama Gürtel, Francisco Correa, sortirà en les pròximes hores de presó després que el seu advocat hagi dipositat la fiança de 200.000 euros que li va imposar el jutge Pablo Ruz.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts jurídiques han informat que el magistrat de guàrdia de l'Audiència Nacional Fernando Andreu, en substitució de Ruz i després de rebre de la mare de l'acusat l'aval de la fiança, dictarà aquesta tarda una acta en què farà constar que l'imputat ha ingressat la quantitat sol·licitada.

Després enviarà l'acta al jutge de vigilància de Colmenar Viejo (Madrid) perquè decreti la posada en llibertat de Correa, que va ingressar a Soto del Real després de ser detingut el 6 de febrer del 2009 i que ara haurà de comparèixer diàriament al jutjat i no podrà sortir del país, ja que Ruz li ha retirat el passaport, a més d'obligar-lo a comunicar el seu domicili i número de telèfon.

stats