POLÍTICA
Política 29/09/2011

Nadal i Recoder van trucar a Blanco des de Parlament perquè els aclarís el compromís pel Corredor Mediterrani

Un tuit del corresponsal de TV3 Toni Cruanyes va alertar els diputats de l'acord amb França pel Corredor Central en ple debat de política general

Ara
1 min

BarcelonaL'exconseller d'Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha revelat una conversa per telèfon aquest dimecres als passadissos del Parlament per aclarir la posició del govern espanyol sobre el Corredor Mediterrani després de saber-se que el ministre José Blanco havia signat un acord amb França sobre el Corredor Central.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un tuit del corresponsal de TV3 Toni Cruanyes va alertar els diputats catalans en ple debat de política general.

Nadal va sortir als passadissos del Parlament i va trucar al ministre de Foment, José Blanco. Després li va passar el telèfon al conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, que també havia sortit de l'hemicicle. El ministre els va assegurar que l'aposta de Madrid per l'eix Mediterrani "és clara", segons ha dit Nadal aquest dijous a TV3.

Ha assegurat Nadal: "No hi ha cap canvi, el 19 d'octubre a Brussel·les el govern espanyol jugarà a fons la carta del Corredor Mediterrani. Què han firmat França i Espanya? Que aposten pels dos corredors i que el que passi el dia 19 no altera els mapes existents." Nadal ha afegit: "Per la via dels fets, encara que sigui amb una sola via entre Castelló i Tarragona, el compromís [del Corredor Mediterrani] ja existeix. En cap altre corredor s'estan gastant tants diners abans que Europa el consideri estratègic".

stats