Política 19/06/2017

Cospedal apel·la a la "unitat" davant membres de l'exèrcit per fer front a la "divisió"

La ministra de Defensa reivindica que la "unió fa la força" en una visita a una exposició sobre la història del cos militar a Catalunya

Ot Serra
1 min
La ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal a l'edifici del govern militar a Barcelona

BarcelonaLa ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, ha assegurat que el govern espanyol treballa per "aproximar posicions, caminar junts i deixar la divisió". "Ho saben molt bé els militars: la unió fa la força", ha subratllat davant alguns membres de l'exèrcit en una visita a l'exposició 'Enginyers, soldats i savis', al govern militar a Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant el matí, Cospedal ha reunit aquest dilluns la cúpula de l'exèrcit espanyol en el Consell Superior de l'Exèrcit, un òrgan consultiu de la ministra de Defensa i el cap de l'estat major de l'exèrcit que integren tots els tinents generals de l'exèrcit de terra en actiu -tretze- i dos generals de divisió, una reunió que feia molts anys que s'havia de celebrar.

La ministra ha reivindicat al llarg del seu discurs que els militars espanyols han sigut un exemple de la defensa de les llibertats i ha apel·lat a la unitat "en front de la divisió". Cospedal ha destacat la vigència de l'exèrcit en un moment de creixent "vulnerabilitat" i en vistes d'un futur "d'integració, pluralitat i diversitat". "La unitat no està renyida amb la pluralitat", ha assegurat.

La titular de Defensa ha fet aquestes declaracions davant membres del cos militar i d'alguns empresaris, acompanyada del delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo.

stats