Política 07/11/2011

Cospedal demana la dimissió de "l'inquisidor" José Blanco pel "cas Campeón"

Valenciano denuncia "una campanya contra Pepe Blanco organitzada al mig de les eleccions" i assegura que José Zaragoza no ha demanat explicacions a Blanco sinó que hauria dit que "està segur que es donaran explicacions"

Ara
1 min

MadridLa número 2 del PP, María Dolores de Cospedal, ha exigit la dimissió del ministre portaveu, José Blanco, i li ha demanat "una explicació". Ha dit que "ell, que anava d'inquisidor i anava donant lliçons d'ètica, que s'ho apliqui a si mateix". La portaveu del PP al Congrés, Soraya Sáenz de Santamaría, també ha demanat la dimissió de Blanco com a "única sortida" del "cas Campeón". Des de la seu del partit del carrer Gènova ha demanat a Blanco que "deixi d'amagar-se" després de conèixer que el ministre havia suspès els actes previstos. "Jo el que dic és que posats a suspendre la seva agenda, que l'anul·li definitivament i dimiteixi".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La coordinadora de campanya del PSOE, Elena Valenciano, ha denunciat que les informacions que apareixen al voltant de l'operació Campeón són "una campanya contra Pepe Blanco organitzada a la meitat de la campanya" i ha afegit que "el treball judicial seguirà el seu curs i no tenim res més a dir". També ha assegurat que no és veritat que José Zaragoza, del PSC, hagi demanat explicacions a Blanco, sinó que a les seves declaracions només havia manifestat que "està segur" que Blanco les donarà.

stats