POLÍTICA
Política 17/10/2011

Cristóbal Montoro no tanca la porta al pacte fiscal, però avisa que abans cal sortir de la crisi

El coordinador d'Economia del PP celebra que la privatització d'El Prat es faci "sensatament" després de les eleccions generals

Acn
1 min

BarcelonaEl coordinador d'Economia del Partit Popular, Cristóbal Montoro, ha deixat la porta oberta a un pacte fiscal entre Catalunya i l'Estat. "S'han d'establir les condicions econòmiques perquè Catalunya sigui un motor de prosperitat i desenvolupament, i a partir d'aquí, atendre els equilibris econòmics i fiscals entre Catalunya i Espanya", ha assegurat Montoro en un dinar a la Cambra de Comerç de Barcelona. El coordinador econòmic dels populars ha assegurat s'ha de procurar una relació amb els catalans perquè "sense Catalunya no es pot sortir de la crisi". Montoro també ha assegurat que el procés de privatització de l'aeroport d'El Prat es farà "sensatament a partir del 20-N".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El coordinador ha precisat però que "aquests principis" es poden aplicar "sempre i quan convingui a tothom". Això sí, ha dit, primer "s'ha de prioritzar la sortida de la crisi econòmica" i estimular el creixement perquè si no "no sé què repartirem". A partir d'aquí ja s'establiran "els termes que cadascú vulgui dir-ne perquè tots estiguem a gust a la casa comuna".

stats