Política 26/08/2015

Una alta dirigent de C's plega per "greus desacords i discrepàncies" amb Albert Rivera

El president del partit diu que Francesca Benito, subsecretària d'organització a Catalunya, "no va acceptar" el resultat de les primàries per la llista al Congrés

Ara
1 min
L'exsubsecretària d'organització de C's, Francesca Benito / @FrancescaBcn1

BarcelonaCiutadans ha patit una baixa notable a un mes de les eleccions del 27-S. Es tracta de la responsable d'implantació del partit a Catalunya, la subsecretària d'organització, Francesca Benito. Segons avança el diari 'El Mundo', hauria dimitit i renunciat a l'acta de militant per "greus desacords i discrepàncies" amb la direcció del partit per les primàries al Congrés.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Benito hauria enviat un correu electrònic a la cúpula de Ciutadans per fer oficial la seva dimissió, després de perdre la confiança amb la direcció del partit. Segons que sembla, el detonant de l'adéu de Benito, que formava part del partit des del 2010, és en les primàries per la llista al Congrés. Benito es va presentar per ser la número tres, però la candidata oficialista era la independent Elena Faba, que es va acabar imposant per 200 vots, davant dels 150 que va obtenir Benito. Tot i que el partit li va oferir ser la número cinc per Barcelona, Benito hauria topat amb Albert Rivera per aquest assumpte i hauria decidit plegar de tots els seus càrrecs.

En una entrevista a RAC1, Albert Rivera ha atribuït aquesta dimissió al fet que Benito "no va acceptar" el resultat de les primàries. Segons ha insinuat, Benito no hauria paït no haver guanyat la votació ni haver estat inclosa en la nova executiva de Ciutadans. "Ja coneixem aquestes històries, que quan algú no guanya a vegades no accepta el resultat", ha argumentat.

stats