Política 30/06/2011

El govern espanyol se sent "més fort que mai"

L'executiu de Zapatero aconsegueix aprovar les 15 propostes de resolució que havia presentat

Joan Rusiñol
1 min

MadridEl govern de José Luis Rodríguez Zapatero surt més que satisfet del debat de política general, que s'ha acabat aquest migdia al Congrés dels diputats. El grup socialista ha aconseguit aprovar les 15 propostes de resolució –les conclusions del debat– que havia presentat, gràcies en bona mesura al suport dels seus aliats parlamentaris, el Partit Nacionalista Basc i Coalició Canària.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A la sortida de l'hemicicle, Zapatero ha assegurat que això demostra que té "capacitat de suport suficient" per encarar el tram final de la legislatura, en contra del PP que reclama eleccions anticipades. El ministre de Foment, José Blanco, ha dit que l'executiu del PSOE "està més fort que mai". "Conec pocs debats de l'Estat de la nació en què s'hagin guanyat totes les votacions", ha afirmat.

A la tercera i i última jornada no hi ha assistit el vicepresident Alfredo Pérez Rubalcaba, que durant els dos primers dies ha mantingut un silenci total. Ahir, fins i tot, va respondre esquerp als periodistes que li reclamaven la seva opinió.

stats